Ο Κιλιάν Εμπαμπέ μπορεί να ανανέωσε με την Παρί Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι με μυθικό συμβόλαιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει ομάδα.

Πάντως η Marca αναφέρει πως ο Γάλλος παικταράς ζήτησε να αποχωρήσει τον Γενάρη!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Εμπαπέ πιστεύει ότι η διοίκηση της γαλλικής ομάδας αθέτησε αρκετές από τις υποσχέσεις της προς το προσωπό του. Μάλιστα εμφανίζεται τόσο εξαγριωμένος που φέρεται να ζήτησε άμεσα μεταγραφή, μιας και δεν θέλει με τίποτα να παραμείνει.

Έτσι, η Ρεάλ περιμένει πώς και πώς αν και οι σχέσεις των δύο διοικήσεων είναι σε κάκιστο επίπεδο, οπότε φαντάζει απίθανο να τον έδινε εκεί η Παρί.

Κάπως έτσι, η μοναδική ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά σε μία τέτοια μετακίνηση μεγατόνων και έχει ανάγκη από έναν επιθετικό σούπερ σταρ είναι η Λίβερπουλ (πιθανώς και η Μπάγερν που όμως δεν φαίνεται να συγκινεί τον Εμπαπέ), που δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τοποθετηθεί άμεσα για το ζήτημα.

Το θέμα είναι πως για μία ακόμα φορά το εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται άνω - κάτω, αφού οι παραξενιές και οι βεντετισμοί του Κιλιάν Εμπαπέ για πολλοστή φορά δημιουργούν χάος στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.