Νέα παράπονα του Κιλιάν Εμπαπέ και τάσεις φυγής ξανά από την Παρί!

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο 23χρονος σούπερ σταρ θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατόν από το Παρίσι (παρότι ανανέωσε με αστρονομικά ποσά το περασμένο καλοκαίρι), καθώς νιώθει προδομένος από τη διοίκηση και ειδικά από τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαΐφί. Χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες, πάντως, που να εξηγούν ακριβώς τη στάση του.

Το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο θα ήταν να φύγει ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με το έγκυρο «footmercato» οι Παριζιάνοι μόνο εύκολοι δεν θα είναι σε μία πιθανή διαπραγμάτευση.

Συγκεκριμένα οι απαιτήσεις των Γάλλων ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 400 εκατ. ευρώ, τιμή που φυσικά καμία ομάδα στον πλανήτη δεν πρόκειται (ούτε μπορεί) να πληρώσει! Δημοσιεύματα από τη Γαλλία, επίσης, υποστηρίζουν πως οι ιθύνοντες της Παρί προτιμούν να δώσουν το "ΟΚ" για να πάει ο παίκτης στην Premier League και π.χ. στη Λίβερπουλ, την ίδια στιγμή που ούτε θέλουν να ακούν για ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Εμπαπέ στη Ρεάλ. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων, άλλωστε, είναι κάκιστες.