Το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης καλά κρατεί, μετά τα νέα σενάρια για τάσεις φυγής του Γάλλου σούπερ σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως κυκλοφόρησε χθες (11/10), ο 23χρονος επιθετικός θέλει να φύγει το συντομότερο δυνατόν από το Παρίσι (σ.σ. παρότι ανανέωσε προ μερικών μόλις μηνών με αστρονομικά ποσά), καθώς νιώθει προδομένος από τη διοίκηση και ειδικά από τον Νασέρ Αλ Κελαΐφί. Αυτό που του καταλογίζει, είναι ότι πολλά από αυτά που συμφώνησαν μεταξύ τους το καλοκαίρι δεν τηρήθηκαν ποτέ στην πράξη.

Το ιδανικό σενάριο για τον Εμπαπέ θα ήταν να φύγει ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σύμφωνα με το έγκυρο "footmercato" οι Παριζιάνοι μόνο εύκολοι δεν θα είναι σε μία τέτοια διαπραγμάτευση.

Όπως επιβεβαιώνει και η "Marca", οι απαιτήσεις της Παρί φτάνουν στο εξωπραγματικό ποσό των 400 εκατ. ευρώ, τιμή που φυσικά καμία ομάδα στον πλανήτη δεν πρόκειται (ούτε μπορεί) να πληρώσει! Μάλιστα, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου προτιμούν να δώσουν να συναινέσουν για να πάει ο Εμπαπέ στην Premier League και π.χ. στη Λίβερπουλ, την ίδια στιγμή που ούτε θέλουν να ακούν για ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων, άλλωστε, είναι κάκιστες από την υπόθεσημε την European Super League.