Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στην εμφάνιση που έκανε στο Αγρίνιο και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός θέλει να αφήσει... πράγματα στην ομάδα.

Εξάλου, ήδη ο Ισπανός συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάδειξη και την καθιέρωση του Ντόι στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς του έχει ήδη αλλάξει θέση, μιας και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Β΄, ενώ πλέον στην πρώτη ομάδα παίζει σε μόνιμη βάση ως στόπερ.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί και... τυχαίο το γεγονός ότι και με Καραμπάγκ και με Παναιτωλικό που έπαιξε ως βασικός η ομάδα του κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ εξαίρεση αποτελει η ατυχία που είχε με το αυτογκόλ που έβαλε με τον ΟΦΗ. Ούτως η άλλως, μετά και την εικόνα που είχε στο Αγρίνιο, ο Ντόι προορίζεται για βασικός και κόντρα στη Φράιμπουργκ. Θα αποτελέσει μάλιστα τεράστια έκπληξη αν δεν τον δούμε στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας παίκτης που απασχολεί και τους ανθρώπους της ΕΠΟ, μιας και είναι δεδομένο πως θα του γίνει κλήση στο επόμενο διάστημα για την Εθνική Ανδρών, σε μια... άτυπη μάχη που υπάρχει με την αντίστοιχη εθνική της Αλβανίας, για το που θα παίξει τελικά ο ίδιος σε επίπεδο Ανδρών. Οπότε ο Μίτσελ... λειτουργεί και για την Εθνική πέρα από τον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερασιτέχνης διαιτητής θα έδινε πέναλτι- "Επιστρέφει" ο Ελ Αραμπί- Το μαχαίρι στα δόντια στη Λεωφόρο!