Facebook Pixel Σοκ για πρώην άσο της Μπάγερν - Πήγαν να τον απαγάγουν - Θα τον υποχρέωναν σε ψευδή ομολογία!
| 2022-10-26 11:10:00

Σοκ για πρώην άσο της Μπάγερν - Πήγαν να τον απαγάγουν - Θα τον υποχρέωναν σε ψευδή ομολογία!

Sportdog Team
Σοκ για πρώην άσο της Μπάγερν - Πήγαν να τον απαγάγουν - Θα τον υποχρέωναν σε ψευδή ομολογία!

Σοκαρισμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με όσα συμβαίνουν στη χώρα του.

Σε μεγάλες περιπέτειες έχει μπει ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου, Αλί Καρίμι, αφού τον έχουν βάλει στο "στόχαστρο" οι ιρανικές Αρχές λόγω της υποστήριξης που δείχνει στις διαδηλώσεις που γίνονται στο Ιράν, μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί, η οποία έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 43χρονο πάλαι ποτέ σπουδαίο Ιρανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζει πλέον στο Ντουμπάι. Σύμφωνα, μάλιστα, με έναν φίλο από το κοντινό του περιβάλλον, επιχειρήθηκε η απαγωγή του Καρίμι, μέσω παγίδας που προσπάθησε να στήσει η επαναστατική φρουρά εναντίον του.

Ο Μεχντί Ροσταμπούρ αποκάλυψε πως μία διάσημη φιγούρα του Ιράν, που έχει στενούς δεσμούς με το καθεστώς, έστειλε μήνυμα στον Καρίμι, λέγοντάς του πως θέλει να φύγει κι εκείνος από τη χώρα και του ζήτησε να συναντηθούν στην περιοχή Φουζαϊρά, 80 μίλια μακριά από το Ντουμπάι. 

Το μήνυμα έφτασε στα χέρια του μέσω ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Ντουμπάι και το πλάνο ήταν μέσω πλοίου να οδηγηθεί ο Καρίμι πίσω στο Ιράν και να υποχρεωθεί να μιλήσει στην κρατική τηλεόραση κάνοντας ψευδή ομολογία.

«Μη φοβάστε τις δυνατές γυναίκες. Ίσως έρθει η μέρα που θα είναι ο μοναδικός σας στρατός», έγραψε στο Twitter στους περισσότερους από 450.000 οπαδούς του, καταδικάζοντας τον άδικο χαμό της Μαχσά Αμινί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags