Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Αυτός είναι ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Πάνω και από τους Τσιμίκα-Μπακασέτα
| 2022-11-02 18:18:00

Αυτός είναι ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Πάνω και από τους Τσιμίκα-Μπακασέτα

Αυτός είναι ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής - Πάνω και από τους Τσιμίκα-Μπακασέτα

Οι Έλληνες άσοι τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους... περισσότερο στο εξωτερικό, παρά στο εσωτερικό.

Η Εθνική Ελλάδος διαθέτει αρκετούς αξιοσημείωτους ποδοσφαιριστές που θα είχαν ρόλο σε αρκετές ομάδες από το τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε στην παρούσα φάση το ποιος Έλληνας έχει τη μεγαλύτερη αξία στο transfermarkt. Ούτως ή άλλως οι Έλληνες άσοι τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους... περισσότερο στο εξωτερικό, παρά στο εσωτερικό.

Με τα τωρινά δεδομένα αυτός που... κερδίζει αυτόν τον άτυπο τίτλο στο νήμα είναι ο Οδσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος πλέον αξίζει 16 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει μέχρ και 18 εκατ. ευρώ στο παρελθόν), ξεπερνώντας κατά 1 εκατ. ευρώ τον Κώστα Τσιμίκα. Από εκεί και πέρα σε ανοδική πορεία βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος με τις εμφανίσεις του φέτος έχει φτάσει να έχει αξία ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Επιστρέφοντας στον έμπειρο διεθνή γκολκίπερ, αξίζει να σημειωθεί πως κάνει τρομερή χρονιά φέτος με αποκορύφωμα τους αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν, που όλος ο κόσμος σχολίασε τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα ο ίδιος φέτος έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 11 φορές σε 20 αγώνες, ενώ έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ, απόρροια των τρομερών αντανακλαστικών που έχει. Το μόνο που μένει πλέον για τον ίδιο είναι να δούμε εάν θα πάει ακόμη πιο ψηλά από την Μπενφίκα, σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι π.χ η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, ή η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον ίδιο στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, οπότε όποια ομάδα τον θελήσει θα πρέπει να... πληρώσει πολύ ακριβά για να αποσπάσει το ναι της Μπενφίκα. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα... εγκλήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο παρελθόν, όταν είχε πουληθεί με χρήματα πολύ μικρότερα από την πραγματική αξία που είχε ακόμη και τότε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags