Facebook Pixel Ολυμπιακός - Superleague 2: Συγκλονιστικό φινάλε για Ολυμπιακό Β’ - "Έφαγε" γκολ στο 90’ και ισοφάρισε στο 95’!
| 2022-11-05 17:24:00

Συγκλονιστικό φινάλε για Ολυμπιακό Β’ - "Έφαγε" γκολ στο 90’ και ισοφάρισε στο 95’!

Sportdog Team
Συγκλονιστικό φινάλε για Ολυμπιακό Β’ - "Έφαγε" γκολ στο 90’ και ισοφάρισε στο 95’!

Οι Ερυθρόλευκοι απέφυγαν την ήττα από την Επισκοπή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στη φετινή τους πρεμιέρα για τη Superleague 2.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ Β' από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ούτε ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Superleague 2.

Η Επισκοπή προηγήθηκε στο 90' με τον Χοβανισιάν όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιάτσος ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο τελικό 1-1. Οι Ερυθρόλευκοι του Γιαννάκη Οκκά από το 64ο λεπτό αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω κόκκινης (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Μαυρουδής.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Λάμτσε, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (59′ Κρίκλοου), Σκεντεράι (84’ Νταμπίζας), Σταθόπουλος (73′ Βουκελάτος), Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος (73′ Αμπαφού).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Κωστή, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (72′ Κουτσίδης), Βοΐλης, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (60′ Τσέλιος).

Στο έτερο ματς του Σαββάτου (5/11), Πανσερραϊκός και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τί φοβάται ο Μίτσελ; Χαμένος ο Λουτσέσκου! Ορισμός του κόουτς ο Αλμέιδα - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags