Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Superleague 2: Όρθιος ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στον Ρότσα - Έκανε το 2x2 η Παναχαϊκή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-13 17:48:00

Όρθιος ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στον Ρότσα - Έκανε το 2x2 η Παναχαϊκή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όρθιος ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στον Ρότσα - Έκανε το 2x2 η Παναχαϊκή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά και πήραν ισοπαλία με 2-2 στην έδρα του Θεσπρωτού, ενώ η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 της Επισκοπής. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Superleague 2.

Ο Θεσπρωτός του Χουάν Ραμόν Ρότσα έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό Β' και τον κράτησε στο 2-2 στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague 2. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Μπίκα να διαμορφώνει το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός στο 54' ισοφάρισε με τον Αθανασακόπουλο, ωστόσο ο Θεσπρωτός πήρε ξανά προβάδισμα με τον Πέρεζ ένα λεπτό μετά. Η ομάδα του Αντωνίου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Σαρδέλης έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους πράσινους στο 84' διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλιέντε, Μίγγος, Διγκόζης, Μπίκας (46' Πέρεζ), Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Εμπόι, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης (46' Σαρδέλης), Τερεζίου (46' Μπιλάλ), Αλμπάνης, Ηλιάδης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Α' όμιλος

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ 1-0
Νίκη Βόλου-Βέροια 1-1

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας-Μακεδονικός 1-0

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Διαγόρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2
Ηρακλής Λάρισας-Απόλλων Πόντου 0-1
Θεσπρωτός-Παναθηναϊκός Β 2-2

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός (15:00)

Ρεπό: Π.Ο.Τ. Ηρακλής
 

Το 2/2 έκανε και η Παναχαϊκή που «λύγισε» την Επισκοπή με 2-1, σε ένα ματς που έγιναν… όλα στο δεύτερο ημίχρονο διότι το πρώτο μέρος πέρασε «αναίμακτα». Ο Εμπουέλε, λοιπόν, στο 62’ έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς παγώνοντας τους γηπεδούχους, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις ένα πεντάλεπτο αφού ο Λιποράσε ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, που εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, υπέγραψε στο 72’ την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στους Πατρινούς.

Β' όμιλος

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη 0-0
Ολυμπιακός B-Καλαμάτα 0-2

Κυριακή 13 Νοεμβρίου (15:00)

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 4-0
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Παναχαϊκή-Επισκοπή 2-1
Κηφισιά-Αιγάλεω 2-0

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Προοδευτική-Athens Kallithea FC

Ρεπό: Χανιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags