Ο Νόρντιν Άμραμπατ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Νίκλας Ελίασον μετά τον τραυματισμό του τελευταίου στην Τρίπολη και από τη στιγμή που και ο Στίβεν Τσούμπερ έχει θέμα στους κοιλιακούς . Ο Μαροκινός κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά σε μία δύσκολη περίοδο τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον ίδιο, καθότι είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Γι'αυτό ο Νόρντιν Άμραμπατ θα υποβληθεί την Τρίτη (15/11) σε χειρουρική επέμβαση για καθαρισμό στον έξω μηνίσκο του δεξιού γονάτου.

Προπονητικό και ιατρικό τιμ της ΑΕΚ προσπάθησε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα την περίπτωσή του μέχρι τη διακοπή. Ο Άμραμπατ έπαιξε τρία συνεχόμενα ματς σε οκτώ ημέρες και δη με Αστέρα, ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της Ένωσης τρελάθηκαν με το μεγαλείο ψυχής του ποδοσφαιριστή. Παρά τις έντονες ενοχλήσεις, ο Άμραμπατ έσφιξε δόντια και προέβαλλε απίστευτη θέληση, για να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία. Έδειξε απαράμιλλη αυταπάρνηση, ένα στοιχείο που εκτιμά πάντα ο κόσμος σε ποδοσφαιριστές που αυτοθυσιάζονται.

Όσον αφορά τον χρόνο επιστροφής του, αυτός υπολογίζεται στις τέσσερις με πέντε εβδομάδες, ένα διάστημα, στο οποίο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση εξαιτίας της διακοπής του Μουντιάλ.