Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: Ατάκα... φωτιά από τον Μπαλτάκο - Στο... κάδρο ξανά τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας
| 2022-11-14 18:15:00

Ατάκα... φωτιά από τον Μπαλτάκο - Στο... κάδρο ξανά τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά από τον Μπαλτάκο - Στο... κάδρο ξανά τελικός Κυπέλλου εκτός Ελλάδας

Μια δήλωση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου σχετικά με τον τόπο που θα διεξαχθεί ο τελικός "άναψε" και πάλι την κουβέντα για έδρα εκτός Ελλάδας.

Τάκης Μπαλτάκος: Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας  ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στο εξωτερικό, καθώς και πως υπάρχει περίπτωση να γίνει τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στον Βόλο, αν υπάρχει ομάδα της Θεσσαλονίκης στον τελικό.

«Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Να ευχαριστήσω και την Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης.

Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοικά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούν σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags