Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Αλέξανδρος Ντόι: Απόφαση Πογέτ για τον Ντόι - Γι’ αυτό δεν κλήθηκε στην Εθνική - Τι συμβαίνει με την Αλβανία
| 2022-11-16 13:08:00

Απόφαση Πογέτ για τον Ντόι - Γι’ αυτό δεν κλήθηκε στην Εθνική - Τι συμβαίνει με την Αλβανία

Απόφαση Πογέτ για τον Ντόι - Γι’ αυτό δεν κλήθηκε στην Εθνική - Τι συμβαίνει με την Αλβανία

Το sportdog.gr καταγράφει τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Ανδρέα Ντόι και το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος γύρω από την υπόθεση του Ανδρέα Ντόι και το εάν τελικά θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ή με αυτή της Εθνικής Αλβανίας.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή και ο πατέρας του δήλωναν στο ΦΩΣ πως ο νεαρός στόπερ θέλουν να παίξει με το εθνόσημο της χώραας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr οι άνθρωποι της ΕΠΟ όντως θέλουν ο Ντόι να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδος και να μην αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας, μιας και είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν αρκετά, όπως είχατε διαβάσει και πρώτοι στον σκύλο!

Η αλήθεια είναι πως και ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ανάψει το πράσινο φως για να κληθεί με την Γαλανόλευκη φανέλα, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ο Ντόι βρίσκεται στην ίδια κλίμα με τον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ. Κοινώς, είναι δύο στόπερ με μεγάλες προοπτικές, όπου ακόμη και ένας εκ των δύο να πιάσει με τη χώρα μας θα είναι κέρδος.

Ο λόγος που δεν κλήθηκε σε αυτή τη φάση ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, διότι δεν είναι ακόμη έτοιμα τα χαρτιά του. Κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι ο Ντόι να βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Πογέτ την επόμενη φορά που θα παίξει η χώρα μας αγώνες.

Πάντως, σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει η θέληση του ίδιου του παίκτη, μιας και η ΕΠΟ δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να έρθει σε σύγκρουση με την Αλβανία. Οπότε είναι αρκετά σημαντικό ότι οι άνθρωποι της Εθνικής τον εκτιμούν και ο ίδιος προτιμάει την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags