Facebook Pixel Κατάρ: Τρομερά πράγματα! Οι υπεύθυνοι του Μουντιάλ έστειλαν οδηγίες στις WAGS των Άγγλων - Αυτά απαγόρευσαν
| 2022-11-20 22:39:00

Τρομερά πράγματα! Οι υπεύθυνοι του Μουντιάλ έστειλαν οδηγίες στις WAGS των Άγγλων - Αυτά απαγόρευσαν

Sportdog Team
Τρομερά πράγματα! Οι υπεύθυνοι του Μουντιάλ έστειλαν οδηγίες στις WAGS των Άγγλων - Αυτά απαγόρευσαν

Οι σύζυγοι και οι φίλες των Άγγλων διεθνών που θα πάνε στο Κατάρ για το Μουντιάλ  θα περάσουν τον περισσότερο χρόνο τους πάνω σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με τους διοργανωτές όμως να θέτουν κάποια... όρια.

Κατάρ: Αυστηροί είναι οι κανόνες σχετικά με τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες στη χώρα που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με τις συζύγους και τις φίλες των Άγγλων διεθνών να έχουν ήδη ενημερωθεί να εγκαταλείψουν τις μίνι φούστες και τις προκλητικές μπλούζες όταν βρίσκονται εκεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι σύντροφοι των Σο, Ράσφορντ και Στόουνς έλαβαν συμβουλές από την προσωπική στυλίστρια Κόνι Τζόουνς για το πως πρέπει να ντύνονται μιας και έχουν απασχολήσει  συχνά τα πρωτοσέλιδα και όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους.

Η γερμανική πρεσβεία στη Ντόχα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ», ενώ οι παδοί ενθαρρύνονται να αποφεύγουν τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και ότι «η χρήση άσεμνων εκφράσεων ή χειρονομιών μπορεί να αποτελεί αδίκημα, που τιμωρείται με φυλάκιση ή πρόστιμο, ενώ η μέθη απαγορεύεται», να αναφέρεται μέσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags