Μουντιάλ 2022: Πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν μόνο στη φωτογραφία των Γερμανών, που έκλεισαν το στόμα τους με τα χέρια τους, πριν τον αγώνα με την Ιαπωνία σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα όσα έχουν γίνει στο Κατάρ τον τελευταίο καιρό, όμως τα Πάντσερ έστειλαν και ένα... μήνυμα που λίγοι είδαν και κατάλαβαν στην πρώτη τους αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως κάποιος μπορεί να διακρίνει εύκολα οι περισσότεροι από τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές έχουν στα παπούτσια τους τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, σύμβολο της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να μην επιτρέψει στους αρχηγούς των ομάδων να φοράνε το περιβραχιόνιο One Love κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Κατάρ.

Μάλιστα όπως είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό και παρά τις απειλές από την FIFA o Μάνουελ Νόιερ φόρεσε το περιβραχιόνιο One Love κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιαπωνία για το Μουντιάλ 2022, με τον διαιτητή πριν τη σέντρα να τον ελέγχει, κάτι που έκανε και η Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φέζερ που κάθισε δίπλα στον στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο.