Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Μουντιάλ 2022: Σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάνο - Η ερώτηση που τον... μπαρούτιασε
| 2022-11-24 23:59:00

Σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάνο - Η ερώτηση που τον... μπαρούτιασε

Sportdog Team
Σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Κριστιάνο - Η ερώτηση που τον... μπαρούτιασε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλησε να πει πολλά μετά το ματς της Πορτογαλίας με την Γκάνα και αποχώρησε έπειτα από 2 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα!

Ελάχιστες δηλώσεις έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Πορτογαλίας επί της Γκάνας, μετά από την οποία έγινε ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε πέντε Μουντιάλ. 

Ο Πορτογάλος, ωστόσο, δεν θέλησε να πει πολλά και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου έπειτα από μόλις δύο λεπτά και δώδεκα δευτερόλεπτα. Αυτός ο χρόνος, πάντως, ήταν αρκετός για να κλείσει μια για πάντα το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα και ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμιο πρωταθλήματα. Είμαι υπερήφανος. Το πιο σημαντικό βήμα ήταν ότι νικήσαμε. Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags