Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας - Λίβερπουλ: "Τράμπα" εκατομμυρίων για Τσιμίκα - "Ντου" από top ομάδα σε Λίβερπουλ - Συμφωνία με Γιουνάιτεντ..."
| 2022-11-26 15:00:00

"Τράμπα" εκατομμυρίων για Τσιμίκα - "Ντου" από top ομάδα σε Λίβερπουλ - Συμφωνία με Γιουνάιτεντ..."

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τράμπα" εκατομμυρίων για Τσιμίκα - "Ντου" από top ομάδα σε Λίβερπουλ - Συμφωνία με Γιουνάιτεντ..."

"Πολιορκία" στον Έλληνα άσο, πώς μπορεί να φύγει από το Λιμάνι! Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα επιμένει για τον άσο των Κόκκινων και θέλει να τον πάρει για να του δώσει άμεσα φανέλα βασικού. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ευρώπη αναφέρουν πως μπορεί να γίνει μέχρι και ανταλλαγή!
 

Κώστας Τσιμίκας: Πολύ καλή σεζόν διανύει φέτος ο Έλληνας άσος με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς μπορεί να έχει μπροστά του τον Άντριου Ρόμπερτσον που είναι, ίσως, ο καλύτερος αριστερός μπακ στον κόσμο, αλλά ο Τσιμίκας έχει καταφέρει να κερδίσει ζωτικό χώρο και χρόνο στην 11άδα του αγγλικού κλαμπ.

Ήδη τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Κλοπ, με 16 συμμετοχές από τις οποίες στις 8 είναι βασικός, ενώ έχει δώσει και 5 ασίστ. Με λίγα λόγια ο Κλοπ τον πιστεύει, το δείχνει και του δίνει την ευκαιρία για να παίζει.

Κάπου εδώ, όμως, έχει κάνει την εμφάνισή του το ρεπορτάζ από την Ιταλία που θέλει τους ανθρώπους τής Λίβερπουλ να έχουν βάλει στο μάτι τον Αντριέν Ραμπιό, από το ρόστερ της Γιουβέντους, προκειμένου να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμής τους. Πώς μπορεί να φτάσει στη Λίβερπουλ ο Γάλλος άσος; Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει ότι οι Άγγλοι σκέφτονται να προτείνουν στη Γιουβέντους την ανταλλαγή του Τσιμίκα με τον Ραμπιό.

Σενάριο το οποίο εκ πρώτης ανάγνωσης έχει λογική, καθώς μιλάμε για παίκτες που έχουν την ίδια χρηματιστηριακή αξία (κάπου στα 18-20 εκατ. ευρώ), ίδιας ηλικίας, που ο καθένας αποτελεί σούπερ λύση στη θέση του. Μόνο που το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Ραμπιό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, το καλοκαίρι του 2023, κάνει αδύναμη την πληροφορία από την Ιταλία - Αν μπορεί να συμφωνήσει από τώρα μαζί του για να υπογράψει συμβόλαιο σε λίγους μήνες, για ποιον λόγο να χάσει τον Τσιμίκα για να πάρει τώρα τον Ραμπιό;

"13 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα - Συμφωνία με την Μαν. Γιουνάιτεντ - Ραμπιό και άλλοι 10"

Το sportdog απευθύνθηκε στον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το σενάριο που έχει αναπτυχθεί στη γειτονική χώρα, προκειμένου να δούμε τι μπορεί να γίνει με τον μέλλον του Τσιμίκα.

"Είχε γραφτεί ξανά για τον Τσιμίκα και τη Γιουβέντους, ήδη από τον περασμένο Απρίλιο. Και ήταν διατεθειμένοι, τότε, να δώσουν 13 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους και, προφανώς, το θέμα έχει μείνει ζεστό", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το περασμένο καλοκαίρι ήταν στους υπό παραχώρηση παίκτες και υπήρχε σχεδόν συμφωνία με τη Μαν. Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του. Αλλά χάλασε η συμφωνία από τη μάνα του Ραμπιό, που είναι και μάνατζερ του, και έμεινε στη Γιουβέντους. Από εκεί τη στιγμή και μετά, όμως, ο Ραμπιό κάνει καταπληκτική σεζόν και είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης του Αλέγκρι. Σε σημείο να έχει δηλώσει ο Αλέγκρι, σε συνέντευξη Τύπου, ότι στην 11άδα θα υπάρχει ο Ραμπιό και άλλοι 10".

"Εύκολα βασικός στη Γιουβέντους - Θα τα καταφέρει μια χαρά - Δύσκολα με Κόστιτς"

Αν ολοκληρωθεί το σενάριο και ο Τσιμίκας έρθει στην Ιταλία, μπορεί να ταιριάξει στο πρωτάθλημα;

"Ταιριάζει και μάλιστα πάρα πολύ. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του, είναι γρήγορος, με πολύ καλά ανεβάσματα, καλό αριστερό πόδι, ωραία στημένα χτυπήματα. Είναι πιο αργό το τέμπο στην Ιταλία σε σχέση με την ένταση που υπάρχει στην Αγγλία, άρα αν έρθει θα τα καταφέρει μια χαρά".

Πόσο εύκολο είναι να πάρει τη θέση τού βασικού στην 11άδα;

"Η Γιουβέντους όταν παίζει με τετράδα έχει τον Άλεξ Σάντρο βασικό, διεθνή Βραζιλιάνο μπακ που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Αλλά, θεωρώ, δεν θα έχει μεγάλα προβλήματα για να του πάρει τη θέση. Με τριάδα στην άμυνα ίσως να υπάρξει πρόβλημα για να βρει θέση βασικού, γιατί ο Αλέγκρι βάζει τον Κόστιτς να παίξει όλη την πλευρά". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags