Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: "Τρελαμένοι" οι Καταριανοί με την παρουσία της ομάδας στο Μουντιάλ - "Νομίζαμε θα το πάρουμε"
| 2022-11-26 21:29:00

"Τρελαμένοι" οι Καταριανοί με την παρουσία της ομάδας στο Μουντιάλ - "Νομίζαμε θα το πάρουμε"

Sportdog Team
"Τρελαμένοι" οι Καταριανοί με την παρουσία της ομάδας στο Μουντιάλ - "Νομίζαμε θα το πάρουμε"

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του Κατάρ μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα τα όσα λένε αποκτάνε ενδιαφέρον.

Μουντιάλ 2022: Πολλά ήταν τα όνειρα των Καταριανών για την πορεία της ομάδας στην πρώτη παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο όμως οι ήττες από  Εκουαδόρ και Σενεγάλη έκοψαν κάθε ελπίδα για κάτι καλό, με ρεπόρτερ της γαλλικής Parisien να επικοινωνεί με οπαδούς της διοργανώτριας χώρας για να καταγράψει τις αντιδράσεις τους μετά τον αποκλεισμό.

«Νόμιζα πως θα γινόμασταν πρωταθλητές κόσμου! Δεν καταλαβαίνω, νόμιζα πως η ομάδα μας ήταν καλή. Τελικά ήταν πολύ κακή», ανέφερε ένας, ενώ άλλος σχολίασε ότι αν φτάναμε στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά θα ήταν καλά. Αλλά οι παίκτες μας είναι πολύ κακοί», ενώ ακούστηκε επίσης ότι «μας έλεγαν ότι η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία νίκησαν αλλά εμείς όχι, δεν είναι καθόλου λογικό».

Μάλιστα ένας πλούσιος φίλαθλος αποκάλυψε ότι «δεν θα πάω στο τρίτο ματς, θα δώσω το εισιτήριό μου στον υπηρέτη μου», με έναν άλλον Καταριανό να σχολιάζει για το ματς του Μουντιάλ 2022 με τους Οράνιε ότι «πρέπει να νικήσουμε τους Ολλανδούς, δεν είναι τόσο δυνατοί, έτσι»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags