Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Το ξύλο συνεχίζεται μαζί με το Μουντιάλ - Απίστευτες συγκρούσεις Άγγλων και Ουαλών (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-26 21:14:00

Το ξύλο συνεχίζεται μαζί με το Μουντιάλ - Απίστευτες συγκρούσεις Άγγλων και Ουαλών (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το ξύλο συνεχίζεται μαζί με το Μουντιάλ - Απίστευτες συγκρούσεις Άγγλων και Ουαλών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερά πράγματα με πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά τους Βρετανούς που αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές του με το τρόπο που ξέρουν... καλύτερα, δηλαδή το ξύλο.

Μουντιάλ 2022: Χαμός επικράτησε στο Las Verónicas, μια περιοχή της Playa de Las Américas, στα νότια της Τενερίδης όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και έκανε την παρουσία Ουαλών και Άγγλων να γίνεται... εκρηκτική μιας και χωρίς να ξέρουμε ακόμα την αφορμή ξαφνικά μέσα στη μέση του δρόμου άρχισαν να πέφτουν μπουνιές και να φεύγουν καρέκλες και μπουκάλια.

Οι περισσότεροι φορούσαν είτε την άσπρη φανέλα της Αγγλίας είτε την κόκκινη της Ουαλίας και ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, με το περιστατικό να θορυβεί τις Αρχές αι εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης για το Μουντιάλ 2022 και αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στην περιοχή για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags