Facebook Pixel Μοιρασιά στην ματσάρα της ημέρας - Θρίλερ για Γερμανία και Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-27 22:54:00

Μοιρασιά στην ματσάρα της ημέρας - Θρίλερ για Γερμανία και Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μοιρασιά στην ματσάρα της ημέρας - Θρίλερ για Γερμανία και Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα αρκετά δυνατό ματς Ισπανοί και Γερμανοί μοιράστηκαν από ένα βαθμό και όλα παίζοντα τη τελευταία αγωνιστική με Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα αντίστοιχα. 

Ισπανία και Γερμανία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μιας και ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Το αρχικό γκολ του Μοράτα, ισοφάρισε Φίλκρουγκ, με τους δύο σκόρερ να έρχονται από τον πάγκο.

Νωρίτερα η Κόστα Ρίκα επικράτησε της Ιαπωνίας 1-0 και έβαλε φωτιά στον πέμπτο όμιλο, κάνοντας η ίδια βήμα για να διεκδικήσει τη θέση στα νοκ-άουτ στην τρίτη αγωνιστική.

Πλέον είναι όλα ορθάνοικτα στον όμιλο της Γερμανίας και της Ισπανίας, μιας και οι Ισπανοί έχουν 4 βαθμούς, η Κόστα Ρίκα και η Ιαπωνία από 3, ενώ η Γερμανία έχει ένα βαθμό. 

Το ματς

Οι Γερμανοί επέλεξαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς να ξεκινήσουν με πίεση αρκετά ψηλά. Κάτι που φυσικά έκαναν και οι Ισπανοί, όπως συνηθίζουν άλλωστε. Παρότι οι Γερμανοί ήταν με την πλάτη στον στοίχο, οι Ισπανοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Ντάνι Όλμο. Στο 7΄ ο Ισπανός εξτρέμ πήρε την μπάλα από τον Ασένσιο και ο Νόιερ έκανε μια τρομερή απόκρουση, με τη μπάλα στη συνέχεια να πηγαίνει στο δοκάρι. Οι Ισπανοί έδειχναν να πατούν καλύτερα και στο 22΄ ο Άλμπα σε ένα ανέβασμα του έπιασε ένα σουτ χωρίς να γίνει όμως ιδιαίτερα απειλητικός. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να βελτιωθούν μετά το 20΄ και στο 25΄ ο Μίλερ έβγαλε τρομερή κάθετη στον Γκιντογκάν, με την μπάλα να καταλήγει στον Γκάνμπρι που έκανε κακό σουτ.

Οι Ισπανοί έχασαν νέα ευκαιρία στο 27΄, μιας και ο Νόιερ έκανε λάθος, ωστόσο ο Ράουμ διόρθωσε. Οι Ισπανοί κέρδιζαν κόρνερ τα οποία δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

 

Κόντρα στη ροή του ματς ο Ρούντιγκερ έβαλε γκολ στο 40΄, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος και έτσι πήγε στράφι η καρφωτή του κεφαλιά. Το πρώτο μέρος δεν ολοκληρώθηκε με κάποια άλλη μεγάλη φάση. Στο 56΄ οι Γερμανοί έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Σιμόν να λέει όχι στο πλασέ του Κίμιχ. Ο Όλμο δοκίμασε για μια ακόμη φορά το πόδι του στο 58, ωστόσο ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα. Η δικαίωση για την προσπάθεια των Ισπανών ήρθε στο 62΄ Σε εκείνο το σημείο ο Όλμο έδωσε την μπάλα στον Άλμπα, ο οποίος έβγαλε συρτή σέντρα στον Αλβάρο Μοράτα που είχε μπει λίγη ώρα πριν στο ματς, για να κάνει το 1-0 με τρομερή εκτέλεση.

 

Παρότι οι Γερμανοί έπαιζαν για την... ζωή τους στη διοργάνωση, οι Ισπανοί έχασαν νέα φάση στο 65΄. Ο Άλμπα έκανε νεό γύρισμα, με αποδέκτη τον Γκάβι, ο οποίος άφησε την μπάλα για τον Ασένσιο, χωρίς να μπορέσει να χριστεί σκορ.

Οι Γερμανοί έκαναν τρεις μαζεμένες αλλαγές και πρσοπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 73΄, με τον Σανέ να βγάζει τρομερή κάθεση στον Μουσιάλα, χωρίς αυτός να μπορεί να νικήσει τον Σιμόν. Η δικαίωση για τον Φλικ που ανακάτεψε την τράπουλα ήρθε στο 83΄. Σε εκείνο το σημείο  ο Μουσιάλα πάτησε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Φίλκρουγκ ο οποίος με πολύ ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, εκτέλεσε τον Σιμόν για το 1-1.

 

Ο αγώνας δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση, μιας και οι δύο ομάδες βολευόντουσαν πλέον από το σκορ και δεν ήθελαν να πάρουν περιττά ρίσκα.

Ισπανία: Σιμόν, Άλμπα, Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Γκάβι, Πέδρι, Όλμο, Φεράν, Ασένσιο

Γερμανία: Νόιερ, Κέρερ, Ρίντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Γκιντογκάν, Μουσιάλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags