Facebook Pixel Με φόρα στους 16 η Ολλανδία! Χάκπο και Ντε Γιόνγκ «αποτελείωσαν» το Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-29 18:52:00

Με φόρα στους 16 η Ολλανδία! Χάκπο και Ντε Γιόνγκ «αποτελείωσαν» το Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με φόρα στους 16 η Ολλανδία! Χάκπο και Ντε Γιόνγκ «αποτελείωσαν» το Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι “οράνιε” επικράτησαν 2-0 των διοργανωτών και πέρασαν χωρίς δυσκολία στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Πανηγυρικά προκρίθηκε στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική Ολλανδίας. Οι “οράνιε” επικράτησαν 2-0 του αδιάφορου Κατάρ και τερμάτισαν πρώτοι με 7 βαθμούς στη βαθμολογία του 1ου ομίλου. Μαζί με την Ευρωπαϊκή ομάδα στον επόμενο γύρο περνά και ο Ισημερινός που τερμάτισε δεύτερος με 6 βαθμούς, καθώς επικράτησε 2-1 της Σενεγάλης.

Το ματς

Η Ολλανδία μπήκε εξ αρχής με πολύ κέφι στο παιχνίδι. Στο 1' απείλησε με τον Ντεπάι, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Βαν Ντάικ, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι “οράνιε” έχασαν τριπλή ευκαιρία με Κλάασεν και Μπλιντ. Στη συνέχεια άσκησαν πίεση στην περιοχή του Κατάρ, η οποία απέδωσε καρπούς στους 26'. Ύστερα από καταπληκτική συνεργασία των Χάκπο, Κλάασεν και Ντεπάι, ο πρώτος έγινε αποδέκτης της μπάλας, συνέκλινε, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ όμως η Ολλανδία έριξε ρυθμούς με αποτέλεσμα να μη δούμε καμία αξιόλογη στιγμή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι (και διοργανωτές), αδιάφοροι όντες, αφού έχουν αποκλειστεί, δεν φάνηκαν ιδιαίτερα θερμοί για την εύρεση αντίδρασης. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ολλανδοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στο 49' με τον Ντε Γιονγκ και εκεί... σχόλασε το πανηγύρι.

Ολλανδία (Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντούμφρις, Ντε Ρον, Ντε Γιονγκ, Μπλιν, Κλάαζεν, Μέμφις, Χάκπο.

Κατάρ (Σάντσεθ): Μπαρσάμ, Μοχάμεντ, Μιγκέλ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ, Χαϊντός, Μαντιμπό, Χατέμ, Αλί, Αφίφ.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags