Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Τι "παίζει" με Κριστιάνο Ρονάλντο; Έμεινε στο Κατάρ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας!
| 2022-12-11 14:28:00

Τι "παίζει" με Κριστιάνο Ρονάλντο; Έμεινε στο Κατάρ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας!

Sportdog Team
Τι "παίζει" με Κριστιάνο Ρονάλντο; Έμεινε στο Κατάρ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας!

Γιατί αποφάσισε να παραμείνει στο Κατάρ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, παρά τον αποκλεισμό της εθνικής του από το Μαρόκο;

Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στη Λισαβόνα μαζί με την αποστολή της Πορτογαλίας, καθώς επέλεξε να παραμείνει στο Κατάρ μαζί με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές.

Βέβαια, αυτή ίσως είναι μία ακόμα ένδειξη δυσαρέσκειας του "CR7" προς τον Φερνάντο Σάντος και την αγωνιστική του μεταχείριση στο Μουντιάλ 2022 από τον Πορτογάλο προπονητή.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια για τον Ρονάλντο "οργιάζουν", με την "Marca" να επιμένει ότι έχει συμφωνήσει με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο 2,5 χρόνων έναντι του αστρονομικού ποσού των 500 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Κριστιάνο δεν είναι ο μόνος παίκτης της Πορτογαλίας που αποφάσισε να μείνει στο Κατάρ για διακοπές, καθώς εννέα ακόμη, οι Μπρούνο Φερνάντες, Ράφαελ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ράφαελ Γκερέιρο και Ματέους Νούνες, θα κάνουν το ίδιο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags