Facebook Pixel Μαρσέλο - Ολυμπιακός: "Τρίβει τα χέρια" του με Μαρσέλο ο Μίτσελ - Έκπληκτοι στου Ρέντη, έχασε και κιλά - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!
| 2022-12-13 10:00:00

"Τρίβει τα χέρια" του με Μαρσέλο ο Μίτσελ - Έκπληκτοι στου Ρέντη, έχασε και κιλά - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρίβει τα χέρια" του με Μαρσέλο ο Μίτσελ - Έκπληκτοι στου Ρέντη, έχασε και κιλά - ΦΩΤΟ ντοκουμέντο!

Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις, δουλεύει ήδη πολύ σκληρά. Μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο ο Βραζιλιάνος σταρ δεν ήθελε να τα παρατήσει, προσπάθησε πολύ στην προετοιμασία στην Ισπανία κι έχει γυρίσει σε καλύτερη φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την... επανεκκίνηση της δράσης πρωτάθλημα και Κύπελλο! Μάλιστα, υπήρξε ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας, για ένα ημίχρονο, στον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι ομάδα επιπέδου Πρέμιιερ Λιγκ!

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι Κώστας Φορτούνης, Παϊτίμ Κασάμι, αλλά και ο Μαρσέλο! Ειδικά ο Βραζιλιάνος ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έχει αρκετό ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Μίτσελ αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ και όχι σε πιο προωθημένο ρόλο. Κάτι που δείχνει ότι εκτός απροόπτου αυξάνεται άμεσα ο ανταγωνισμός για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως παρότι επρόκειτο για φιλικό, ο Μαρσέλο ήταν αρκετά ορεξάτος και το πάλεψε αρκετά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ενώ όπως είναι λογικό μερικές του εμπνεύσεις ξεσήκωσαν την εξέδρα.

Ούτως ή άλλως  ο Βραζιλιάνος έδειξε σε καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με πριν τη διακοπή. Είχε δυνάμεις, τρεξίματα και έχασε και κάποια κιλά (δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του ο Τιάγκο Ντα Σίλβα της Σταντά στην Ισπανία!). Δούλεψε πολύ στην προετοιμασία γιατί το θέλει και γύρισε από εκεί που ήταν να τον διώξουν! Κάτι που σημαίνει ότι η διακοπή προσέφερε ένα... πολυεργαλείο στα χέρια του Μίτσελ και θεωρείται η πρώτη... εσωτερική μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ!

Από εκεί και πέρα κέρδος αποτελεί τόσο η παρουσία του Κασάμι, όσο και αυτή του Φορτούνη, μιας και ξαφνικά βελτιώνονται ακόμη περισσότερο οι ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο, την ώρα που δεν χαλάει και η χημεία της ομάδας, από τη στιγμή που και οι δύο δεν ήρθαν... χθες στον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε βέβαια ποιος από τους τρεις θα έχει πιο ενεργό ρόλο, ειδικά στις αρχές του Γενάρη, όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δίνει αγώνα ανά τρεις ημέρες και θα κριθούν... σχεδόν όλα τότε, ειδικά για το πρωτάθλημα που η διαφορά από τον Παναθηναϊκό είναι ήδη μεγάλη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" Μίτσελ ο παίκτης που... εξαφάνισε ο Μαρτίνς - Μπαίνει στην 11αδα, "έφαγε" Έλληνα άσο!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thiago Paulo Da Silva (@thiago_5_)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags