Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλη συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport έδωσε ο Σουηδός επιθετικός αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι γραφτό να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή για να σηκώσει το τρόπαιο ο Λιονέλ Μέσι, ενώ μίλησε και για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουνάιτεντ λέγοντας ότι  ο πραγματικός λόγος του "διαζυγίου" μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα γίνει ποτέ γνωστός.

"Νομίζω ότι είναι ήδη γραφτό ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ και ξέρετε ποιον εννοώ. Νομίζω ότι ο Μέσι θα σηκώσει το τρόπαιο, είναι ήδη γραφτό. Δεν νομίζω ότι είναι έκπληξη, γιατί ήξερα ότι ήταν καλοί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο όλα μπορούν να συμβούν. Το ότι έφτασαν στον ημιτελικό, ίσως ήταν λίγο έκπληξη, αλλά να θυμάστε ότι είναι μια καλή ομάδα, ένα καλό έθνος. Και αυτές οι εκπλήξεις νομίζω ότι αρέσουν στον κόσμο, το απολαμβάνουν γιατί θέλουν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ώστε να υπάρχει αδρεναλίνη.

Όλοι θέλουν να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν το καταφέρνουν όλοι. Όλοι προσπαθούν και αν δεν το κατακτήσεις, προφανώς θα στεναχωρηθείς, αν το κερδίσεις, γίνεσαι επίσης, θα συγκινηθείς".

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Δεν θα μάθουμε ποτέ την αληθινή ιστορία σχετικά με την αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ. Λένε ό,τι θέλουν να πουν, λέει ό,τι πρέπει να πει για να προστατεύσει τον εαυτό του. Όλοι όμως, είμαστε διαφορετικοί. Όλοι προσέχουν την εικόνα τους. Για μένα η τέλεια εικόνα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Την αληθινή ιστορία δεν θα τη μάθουμε φίλε μου", είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.