Facebook Pixel Αργεντινή - Γαλλία: Κατάθεση ψυχής από τον ρέφερι του τελικού: "Είχα ταχυκαρδία και πήγα να σταματήσω τη διαιτησία!"
| 2022-12-17 22:40:00

Κατάθεση ψυχής από τον ρέφερι του τελικού: "Είχα ταχυκαρδία και πήγα να σταματήσω τη διαιτησία!"

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από τον ρέφερι του τελικού: "Είχα ταχυκαρδία και πήγα να σταματήσω τη διαιτησία!"

Ο 41χρονος ρέφερι του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ, Σιμόν Μαρτσίνιακ, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός γηπέδων για καιρό, προσθέτοντας ότι πλέον μπορεί να χαμογελά ξανά.

Αργεντινή - Γαλλία: Δηλώσεις για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία έκανε ο Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος θα διευθύνει τη σπουδαία συνάντηση στο Κατάρ.

Ο 41χρονος ρέφερι αναφέρθηκε μάλιστα στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό, προσθέτοντας ότι πλέον αισθάνεται καλά και μπορεί να χαμογελά ξανά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διαιτητής του μεγάλου τελικού:

"Είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο τον τελευταίο 1.5 χρόνο. Είχα ταχυκαρδία. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για μένα να σταματήσω τη διαιτησία. Μου έλειψε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η αίσθηση ήταν απαίσια. Τώρα, η ζωή μου επιστρέφει τη χαρά και δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω γιατί είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags