Facebook Pixel «Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» οι δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού
| 2012-01-05 22:10:00

«Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» οι δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού

«Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» οι δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού

Nέα τροπή πήρε η υπόθεση των δύο οπαδών του Παναθηναϊκού που το μεσημέρι ζήτησαν τη βοήθεια της Αστυνομίας για να αποφύγουν το επεισόδιο με τους οπαδούς του Παναιτωλικού στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι δύο 33χρονοι Πατρινοί που βρέθηκαν στο Αγρίνιο για τον αγώνα χθες, ενώ μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία (ουσιαστικά «απεγκλωβίστηκαν» από διαμέρισμα) για να αποφευχθούν τα χειρότερα εν συνεχεία σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης καιναρκωτικών χαπιών αλλά και ένα σουγιά με μήκος λάμας 8 εκατοστών. Οι οπαδοί αυτοί δεν είχαν εισέλθει χθες στο γήπεδο γιατί δεν κατείχαν εισιτήριο. Τελικώς πλέον κρατούνται και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται βέβαια να δώσει μια διάσταση γύρω από τοτς όρους υπό τους οποίους έλαβαν χώρα τα χθεσινά συμβάντα. Και βέβαια αξιοσημείωτο το παράδοξο πως ενώ η αστυνομία έσπευσε για να τους βοηθήσει να αποφύγουν το επεισόδιο, τελικώς προέκυψε να περάσουν τη μέρα τους σήμερα στο κρατητήριο…

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags