Με το ποσό ων 500 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει για 2,5 χρόνια στην Αλ Νασρ ο 37χρονος Ρονάλντο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο CR7 μπορεί πράγματι να μην έχει αντίπαλο σε ότι αφορά τις ετήσιες απολαβές του, ωστόσο τα συνολικά κέρδη του από το ποδόσφαιρο είναι αμυδρά σε σχέση με την περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ.

Ποιός είναι αυτός; Είναι ανιψιός του Σουλτάνου του Μπρουνέι με την περιουσία του να ξεπερνά τα 15 δισεκατομμύρια λίρες. Το συγκεκριμένο ποσό είναι δέκα φορές πάνω απ' όσα έχει εισπράξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην 20ετή καριέρα του! Το Forbes, το 2020 υπολόγιζε τα έσοδα του Πορτογάλου στο 1 δισ. ευρώ, ενώ με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σύλλογο του Ριάντ θα ξεπεράσει το 1.2 δισ. ευρώ.

Ο 24χρονος Μπολκιάχ, ο οποίος γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία αγωνίζεται ως στράικερ και μάλιστα είχε θητεύσει στα τμήματα υποδομής των Τσέλσι και Λέστερ.

Ο «κροίσος» από το Μπρουνέι, ως επαγγελματίας αγωνίστηκε δίχως επιτυχία στην Β΄ ομάδα της Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, ενώ πλέον κάνει καριέρα στην Ταϊλάνδη με τα χρώματα της Τσονμπούρι.