Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φουλάρει για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη με Αντούνα - Παίρνει και "οκταρο-δεκάρι"!
| 2023-01-09 13:05:00

Φουλάρει για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη με Αντούνα - Παίρνει και "οκταρο-δεκάρι"!

Sportdog Team
Φουλάρει για μεταγραφές ο ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη με Αντούνα - Παίρνει και "οκταρο-δεκάρι"!

Στον Παναθηναίκό δεν μένουν αμέτοχοι μετά την ήττα της ομάδας και προχωρούν σε άμεση ενίσχυσή της.

Αποδείχθηκε και το βράδυ της Κυριακής πως ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ελάχιστες λύσεις να έρχονται και να του προσφέρουν κάτι ουσιαστικό από τον πάγκο. Για αυτό τον λόγο έχει αποφασιστεί να γίνει άμεσα ενίσχυση στην ομάδα, η οποία παίζει πρόωρο τελικό με τα Γιάννενα στους Ζωσιμάδες.

Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που δίνει ουσιαστικά πράγματα από τον πάγκο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης!

Για αυτό τον λόγο στο Τριφύλλι μετρούν αντίστροφα για να αποκτήσουν έναν μεσοεπιθετικό χαφ και έναν εξτρέμ. Πάντως, αυτός που πιθανότατα δεν θα έρθει είναι ο Αντούνα, παρότι στο Μεξικό από χθες ανέφεραν ότι το θέμα είναι προχωρημένο

Η επιδίωξη της ομάδας είναι αυτοί οι παίκτες να έρθουν όσο πιο άμεσα γίνεται, μιας και ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεμείνει από εναλλακτικές λύσεις για τις εξελίξεις των αγώνων.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή μόνο... απίθανο δεν φαντάζει ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί και με την απόκτηση ενός δεύτερου ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. 

Μένει να δούμε και πως θα εξελιχθεί από εκεί και πέρα και η υπόθεση της ανανέωσης του Αϊτόρ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" Αλαφούζος - Απαντάει με μεταγραφή 6 εκατομμυρίων - Έρχεται παίκτης το επόμενο 48αρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags