Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Συγκλονιστικό: Τι ψιθύρισε στον ουρανό ο Μέσι πριν το νικητήριο πέναλτι της Αργεντινής στον τελικό (Vid)
| 2023-01-17 16:58:00

Συγκίνηση: Τι ψιθύρισε στον ουρανό ο Μέσι πριν το νικητήριο πέναλτι της Αργεντινής στον τελικό (Vid)

Sportdog Team
Συγκίνηση: Τι ψιθύρισε στον ουρανό ο Μέσι πριν το νικητήριο πέναλτι της Αργεντινής στον τελικό (Vid)

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι φαίνεται να λέει ο αρχηγός της Αλμπισελέστε δευτερόλεπτα πριν στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στον συγκλονιστικό τελικό του Μουντιάλ 2022 κόντρα στη Γαλλία.

Ένας Αργεντίνος δημοσιογράφος θεωρεί πως έχει την απάντηση για το τι φιθύρισε ο Λιονέλ Μέσι κοιτώντας προς τον ουρανό πριν από το νικητήριο πέναλτι της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία στον συγκλονιστικό τελικό του Μουντιάλ 2022.

Λίγο πριν ο Γκονσάλο Μοντιέλ εκτελέσει και σκοράρει για να δώσει στην Αργεντινή τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο μετά το 1986, ο Μέσι μονολογεί κοιτάζοντας προς τον ουρανό.

Πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για φόρο τιμής του "Pulga" στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ωστόσο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Εθνικής Αργεντινής αναφέρει ότι στην πραγματικότητα ο Μέσι αναφερόταν στη γιαγιά του, που έφυγε από τη ζωή το 1998.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να ψιθύρισε «Puede ser hoy, abu», που μεταφράζεται σε «Θα μπορούσε να είναι σήμερα, γιαγιά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags