Facebook Pixel Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ επιμένει για Κικάνοβιτς - Τι ισχύει με τον Βιτάο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-17 17:27:00

Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ επιμένει για Κικάνοβιτς - Τι ισχύει με τον Βιτάο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ επιμένει για Κικάνοβιτς - Τι ισχύει με τον Βιτάο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ανοιχτό ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς, τον τρόπο που σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ο Αλμέιδα και τα δεδομένα της υπόθεσης Βιτάο μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ -με αφορμή τα σενάρια που συνεχίζονται για Κικάνοβιτς και αναζωπυρώθηκαν για Βιτάο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε ότι η «Ένωση» θα επιμείνει για τον άσο του Σαν Χοσέ, ωστόσο θα τον αποκτήσει μόνο στη σωστή τιμή (βάσει σχετικής συνεννόησης με τον Αλμέιδα) και όχι στα 2 εκατ. δολάρια που ζητά η ομάδα του.

Αναφερόμενος, δε, στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τόνισε ότι μπορεί ν’ αγωνιστεί και στις 4 θέσεις της επίθεσης, ωστόσο το πιθανότερο είναι να υπολογίζεται από τον προπονητή για back up του Αραούχο.

Όσο για τον Βραζιλιάνο Βιτάο, τόνισε ότι μόνος τρόπος είναι να επιδιωχθεί δανεισμός του από τη Σαχτάρ στο τέλος της σεζόν και εκτίμησε ότι (εφόσον δεν έχει βρει ως τότε τον στόπερ που ψάχνει) η ΑΕΚ θ’ ασχοληθεί ξανά μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαρούτι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απάντησαν σε Μαρινάκη - "Έχει διοίκηση η ΕΠΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags