Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απέτυχε στον Ολυμπιακό και τον "τσίμπησε" ο Μιλόγεβιτς - Σούπερ μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ
| 2023-01-17 17:34:00

Απέτυχε στον Ολυμπιακό και τον "τσίμπησε" ο Μιλόγεβιτς - Σούπερ μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ

Sportdog Team
Απέτυχε στον Ολυμπιακό και τον "τσίμπησε" ο Μιλόγεβιτς - Σούπερ μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ

Πρώην παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζει την καριέρα του στην Κυπρο, υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Απαρατήρητος είχε περάσει από τους Πειραιώτες ο επιθετικός Μπεν, που είχε έρθει στο Λιμάνι πριν από μερικά χρόνια (με θητεία στη Σούπερ Λιγκ και σε Βέροια, Λεβαδειακό και Πανιώνιο), καθώς παραδοσιακά στη γραμμή κρούσης οι Ερυθρόλευκοι έχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά.

Ο βραχύσωμος άσος στη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό είχε 10 συμμετοχές, δύο γκολ (σε ευρωπαϊκά προκριματικά) και μια ασίστ, καθώς στην αρχή ο Μπέσνικ Χάσι τον χρησιμοποιούσε τακτικά στην 11άδα των Πειραιωτών αλλά, στη συνέχεια, ο Αλβανός προπονητής μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.
Στη θέση του είχε έρθει ο Τάκης Λεμονής, που είχε άλλον προσανατολισμό στην 11άδα, με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα ο Μπεν να καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα του Μιλόγεβιτς, καθώς ο Σέρβος προπονητής γνώριζε καλά τον Μπεν από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο.
 
 
Αυτός είναι ο λόγος που, τώρα, στα 33 χρόνια του Μπεν ο Μιλόγεβιτς αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, στον ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή  και ο Μπεν να συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Μπεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024 με τον ΑΠΟΕΛ. «Χαρούμενος και περήφανος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Νέο κεφάλαιο αρχίζει για μένα. Έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 33χρονος επιθετικός από τις Κομόρες.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι και ο Ολυμπιακός ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του πριν φύγει για τη Σερβία. Ο Μπεν είχε αρχίσει την καριέρα του με συμβόλαιο 2.000 ευρώ στην Γαλλία, έφτασε στις 45.000 ευρώ στη Βέροια, πήγε στις 220.000 ευρώ στον Ολυμπιακό (-δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο), με κάποια μπόνους και αύξηση στις αποδοχές του έφτασαν μέχρι τις 450.000 ευρώ (συνολικά) και στον Ερυθρό Αστέρα έφτασε τις 500.000 ευρώ. Προφανώς, όμως, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με ΠΑΟΚ, τον... χτυπάει η ΑΕΚ - Βραζιλιάνος 6 εκατ.- "Σκάρπα και Ντανίλο... για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags