Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: "Παίρνει τον πρώτο σκόρερ της Σουηδίας ο Παναθηναϊκός" - Απίστευτο το deal! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-18 17:26:00

"Παίρνει τον πρώτο σκόρερ της Σουηδίας ο Παναθηναϊκός" - Απίστευτο το deal! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Παίρνει τον πρώτο σκόρερ της Σουηδίας ο Παναθηναϊκός" - Απίστευτο το deal! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου σουηδικού Μέσου "Aftonbladet" o Παναθηναϊκός παίρνει τον 29χρονο επιθετικό της Χάκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ!

 

Παναθηναϊκός - Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Το Τριφύλλι φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία στην ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γερεμέγεφ και όπως φαίνεται, κάνει δικό του τον 29χρονο φορ της Χάκεν μόλις έναντι 300 χιλ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, που η χρηματιστηριακή του αξία ξεπερνάει τώρα τα 2 εκατ. ευρώ!

Η είδηση ανέβηκε πρώτα από την σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η οποία αποκάλυπτε πως με αστραπιαίες κινήσεις ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον υψηλόσωμο (1,90) επιθετικό, που με τα 22 γκολ του πέρσι βοήθησε τα μέγιστα την Χάκεν να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πάντως, o Γερεμέγεφ είναι πιθανό να μην μείνει από τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό και να παραχωρηθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό, προκειμένου να προσαρμοστεί πιο ομαλά στα ελληνικά δεδομένα. Αν δεν επιλεγεί ο τελικά ο δανεισμός του, θα μείνει στο ρόστερ σαν τρίτος στράικερ πίσω από Σπόραρ και Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags