Στο ντέρμπι των "32" για το FA Cup μεταξύ της Σίτι και της Γιουνάιτεντ, οι φιλοξενούμενοι -με τον επανακάμψαντα Σκόουλς!- νίκησαν 3-2 με δυο γκολ του Ρούνεϊ, παίρνοντας μια... μικρή ρεβάνς για την 6άρα στο πρωτάθλημα!

Οι "κόκκινοι διάβολοι" προηγήθηκαν στο 10` με κεφαλιά του Ρούνεϊ, ενώ δυο λεπτά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κομπανί για βίαιο μαρκάρισμα, αφήνοντας τη Σίτι με 10!

Εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Γιουνάιτεντ έφτασε στο 2-0 στο 30` με γυριστό του Γουέλμπεκ, ενώ στο 39` ο σκόρερ κέρδισε πέναλτι από τον Κολάροφ, με τον Ρούνεϊ να το εκτελεί εύστοχα με τη... δεύτερη (αρχικά απέκρουσε ο Παντιλιμόν) για το 0-3!!

Δεν τα παράτησε η Σίτι!

"We want seven", φώναζαν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, με τον Φέργκιουσον να περνάει στο 59` αλλαγή τον Πολ Σκόουλς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε αποσυρθεί! Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα η Γιουνάιτεντ είχε ανακοινώσει την επιστροφή του Σκοουλς στην ενεργό δράση ως το καλοκαίρι και ήταν ο 677ος αγώνας του με τους "κόκκινους διαβόλους"!

Πάντως, στο 48` ο Κολάροφ με απευθείας φάουλ έκανε το 3-1, ενώ στο 64` ο Ζαμπαλέτα έβγαλε τη σέντρα και ο Αγουέρο, αφού πρώτα απέκρουσε ο Λίντεργκααρντ, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-3, κάνοντας το ματς θρίλερ!

Στο τέλος η Σίτι πίεσε είχε ένα καλό φάουλ με τον Κολάροφ, το οποίο έβγαλε τελικά ο Λίντεγκαρντ, με το 2-3 να είναι το τελικό σκορ και την πρόκριση να πηγαίνει στη Γιουνάιτεντ!