Facebook Pixel Εμρέ Τσόλακ: Συγκλονίζει Τούρκος άσος - Σταματάει το ποδόσφαιρο λόγω σεισμού - Ανατριχιαστικό μήνυμα (ΦΩΤΟ)
| 2023-02-13 14:20:00

Συγκλονίζει Τούρκος άσος - Σταματάει το ποδόσφαιρο λόγω σεισμού - Ανατριχιαστικό μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει Τούρκος άσος - Σταματάει το ποδόσφαιρο λόγω σεισμού - Ανατριχιαστικό μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Πρώην ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, επηρεασμένος από τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και την Συρία και έχει στοιχίσει ήδη την ζωή σχεδόν 35.000 ανθρώπων.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Εμρέ Τσόλακ, που πρόσφατα ενσωματώθηκε στην ισπανική Ιντερσίτι, ανέφερε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, υπογραμμίζοντας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ο θάνατος καραδοκεί ανά πάσα στιγμή.

Ο 31χρονος μέσος, σαφώς επηρεασμένος από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία, τόνισε ότι θέλει να αφιερωθεί στην οικογένειά του, προτρέποντας τον κόσμο να περνάει χρόνο με τους αγαπημένους του.

Στην καριέρα του ο Τσόλακ έπαιξε μεταξύ άλλων στην πατρίδα του για τη Γαλατάσαραϊ, την Καραγκιουμρούκ, τη Χατάισπορ και την Μπασακσεχίρ, ενώ εκτός Τουρκίας δοκιμάστηκε στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Αλ-Ουάχντα και την Ιντερσίτι με την οποία κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή από τις 27 Ιανουαρίου.

Το μήνυμα του Τούρκου άσου στο instagram:

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο... Φιλάω τα χέρια όλων όσοι έχουν δουλέψει με εμένα. Ο Θεός να σας έχει καλά. Από σήμερα, θα ζω για την ευτυχία της οικογένειάς μου. Υπάρχει θάνατος, περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags