Facebook Pixel Έκθεση-σοκ: Έκθεση-σοκ: Σεξουαλικά σκάνδαλα από τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου - "Είναι αλκοολικός!"
| 2023-02-16 18:32:00

Έκθεση-σοκ: Σεξουαλικά σκάνδαλα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου - "Είναι αλκοολικός!"

Sportdog Team
Έκθεση-σοκ: Σεξουαλικά σκάνδαλα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου - "Είναι αλκοολικός!"

Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικά σκάνδαλα στη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σήμερα στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πορίσματα ελέγχου που είχε ξεκινήσει, μετά από απαίτηση της υπουργού αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντέα-Καστέρα. Το περιεχόμενο των ερευνών είναι... καταπέλτης για τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρέ, και αποκαλύπτει σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε γυναίκες εργαζόμενες στην ομοσπονδία και όχι μόνο!

Ο Λε Γκρέ χαρακτηρίζεται μάλιστα ως ο "πλέον ακατάλληλος" για να ηγηθεί και να παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση, είναι επικίνδυνος για την αξιοπιστία και το πρεστίζ της ομοσπονδίας, ενώ τονίζεται πως σύμφωνα με στοιχεία των ερευνών, φαίνεται να αντιμετωπίζει και προβλήματα αλκοολισμού!

Συνοπτικά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των Αρχών:

"Για περίπου δύο χρόνια, οι απρεπείς δημόσιες τοποθετήσεις του κυρίου Λε Γκρε έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα ανακόλουθες όλων όσων θα έπρεπε να πρεσβεύει η θέση του προέδρου μιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενός αντιπροσώπου δηλαδή της Γαλλικής Πολιτείας. Τα ευρήματα των ερευνών επιβεβαιώνουν πως οι αναρίθμητες προβληματικές τοποθετήσεις του προέδρου της ομοσπονδίας, ταυτίζονται με τα αδιάψευστα στοιχεία για πειθαρχικές παραβάσεις και συμπεριφορές αντίθετες στην ηθική που τραυματίζουν την αξιοπιστία και την εικόνα της ομοσπονδίας".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags