Facebook Pixel Ανατροπή δεδομένων: Η ΕΠΟ διαψεύδει την υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ!
| 2023-03-14 20:10:00

Ανατροπή δεδομένων: Η ΕΠΟ διαψεύδει την υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ!

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων: Η ΕΠΟ διαψεύδει την υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ!

Μπορεί το απόγευμα να κυκλοφόρησε στο εξωτερικό πως η Ελλάδα κατέθεσε φάκελο για το Μουντιάλ 2030, ωστόσο αυτό διαψεύδεται.

Μουντιάλ: «Η Ελλάδα μαζί με τις Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο υπέβαλλαν υποψηφιότητα και διεκδικούν την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030», όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Γράφτηκε για την ακρίβεια πως έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για το Μουντιάλ του 2030.

Αρχικά, το Μαρόκο πήρε τη θέση της Ουκρανίας και η μια υποψήφια τριάδα για να διοργανώσει το Μουντιάλ αποτελείται από Μαρόκο, Ισπανία, Πορτογαλία. Και εν συνεχεία όπως επισημαίνουν τα ρεπορτάζ, η έτερη υποψηφιότητα που κατατέθηκε, ήταν αυτή από τη Σαουδική Αραβία με την Αίγυπτο και την Ελλάδα, παίρνοντας επίσημη μορφή η πρόθεση που υπήρξε από τις τρεις χώρες για να συνδιοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο σε επτά έτη από τώρα.

Διαψεύδει η ΕΠΟ

Όπως φαίνεται όμως η ΕΠΟ διαψεύδει το γεγονός ότι κατατέθηκε φάκελος με την υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ 2030, κάτι που διαπίστωσε το sportdog.gr σε επικοινωνία που είχε με στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Οπότε μένει να δούμε που θα... κάτσει η μπίλια και πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις, από τη στιγμή που η ΕΠΟ την διαψεύδει την είδηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags