Στις 4 Απριλίου 2023, το Sportdog.gr, σας παρουσίασε τις πέντε επιλογές που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπικού για την εύρεση του προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα του Πειραιά από το καλοκαίρι και μετά! Τα ονόματα των Ζόρζέ Ζεσούς, Τζενάρο Γκατούζο και Τζέσι Μαρς βρέθηκαν, μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, για τη θέση του Μίτσελ. Ανάμεσα σε αυτούς προστέθηκε και ένα έκτο όνομα, αυτό του Μπάρακ Μπαχάρ.

Αν κρίνουμε από το σημερινό ρεπορτάζ στον 'Φως των Σπορ", από τους έξι, δύο είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Το πρώτο είναι του Μπάρακ Μπαχάρ, για τον οποίο εντείνονται οι φήμες στο Ισραήλ, αλλά και του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο τελευταίος ειδικά είναι ένας προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από την ελληνική πραγματικότητα, μετά τη σύντομη θητεία του στον ΟΦΗ το 2014, όπου όλοι απολαύσαμε το εκρηκτικό του ταπεραμέντο στις προπονήσεις.

Πάντως όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ο Ολυμπιακός θα πάει μέχρι τέλους της σεζόν με τον Ανιγκό στον πάγκο.