Facebook Pixel Serie A: "Φρένο" στην κούπα για Νάπολι από Λάτσιο - Νίκη για CL η Ίντερ - Αυτοκτονίες Ρόμα, Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-05-04 00:04:00

"Φρένο" στην κούπα για Νάπολι από Λάτσιο - Νίκη για CL η Ίντερ - Αυτοκτονίες Ρόμα, Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φρένο" στην κούπα για Νάπολι από Λάτσιο - Νίκη για CL η Ίντερ - Αυτοκτονίες Ρόμα, Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Λατσιάλι κέρδισαν με 2-0 τη Σασουόλο αποτέλεσμα που κάνει τους Παρτενοπέι να περιμένουν τον δικό τους αγώνα για να σηκώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα την ίδια στιγμή που οι Νερατζούρι διέλυσαν με 0-6 εκτός έδρας της Βερόνα κάνοντας... άλμα πρόκρισης στο επόμενο Champions League μιας και τόσο η Ρόμα όσο και η Μίλαν έμειναν στις ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Μόντσα και Κρεμονέζε αντίστοιχα.

Serie A: Γιουβέντους ζορίστηκε από τη μαχητική Λέτσε αλλά κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας των «Τζαλορόσι» της Απουλίας με 2-1, με τον Ντούσαν Βλάοβιτς να σημειώνει το νικητήριο γκολ.

Οι «Μπιανκονέρι» προσπέρασαν τη Λάτσιο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, έστω προσωρινά καθώς οι «Λατσιάλι» παίζουν αργότερα στο «Ολίμπικο» με την Σασουόλο.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Σαλερνιτάνα και Φιορεντίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Αρέκι», ενώ η Αταλάντα επικράτησε δύσκολα (3-2) της Σπέτσια κι έκανε άλμα στην τέταρτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο.  

Ένα γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 14ο λεπτό κι ένα του Μπάσιτς στο 90΄+2 επέτρεψαν στη Λάτσιο να νικήσει με 2-0 αξιόμαχη Σασουόλο στο «Ολίμπικο» και να βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση, μετά το -προσωρινό- προσπέρασμα της Γιουβέντους.

Αντίθετα με τους «Μπιανκοτσελέστι» και τη «Βέκια Σινιόρα», τόσο η Ρόμα όσο και Μίλαν είχαν απώλειες. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έμεινε στο 1-1 στο «U-Power Stadium» απέναντι στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ οι «Ροσονέρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ στο Μιλάνο απέναντι στην Κρεμονέζε.

Αντίθετα, η Ίντερ πέρασε με μια επιβλητική «εξάρα» από το στάδιο «Μπεντεγκόντι» απέναντι στη Βερόνα, η οποία δεν κατάφερε να «ανασάνει» και ως εκ τούτου παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags