Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σαφάρι" Μπότο, Ραβάν για τις μεταγραφές - Αυτές οι θέσεις που θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - "Αγκάθι" με στόχο
| 2023-05-08 22:10:00

"Σαφάρι" Μπότο, Ραβάν για τις μεταγραφές - Αυτές οι θέσεις που θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - "Αγκάθι" με στόχο

Sportdog Team
"Σαφάρι" Μπότο, Ραβάν για τις μεταγραφές - Αυτές οι θέσεις που θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ -  "Αγκάθι" με στόχο

Με βάση τις ανάγκες ενίσχυσης του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, οι ενέργειες του αθλητικού διευθυντή, Ζοσέ Μπότο, σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά τον Γιώργη Σαββίδη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

ΠΑΟΚ: Με βάση τις ανάγκες ενίσχυσης του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, οι ενέργειες του αθλητικού διευθυντή, Ζοσέ Μπότο, σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά τον Γιώργη Σαββίδη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο των μεταγραφικών αναζητήσεων, εμφανίζονται πλέον κάποια ονόματα παικυών από την Ευρώπη, που φέρονται να είναι κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να σημειψθούν οι ανάγκες της ομάδας, που οριοθετούνται σε έναν σέντερ φορ, έναν πλάγιο επιθετικό, ένα μεσοεπιθετικό και έναν πλάγιο αριστερό μπακ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση και πριν τις τελικές αποφάσεις για το έμψυχο υλικό της ομάδας, τα συμβόλαια που λήγουν και τις φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσίευμα από την Γαλλία εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Λωζάνης, Τέντι Οκού! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα FootMercato, ιστοσελίδας που ειδικεύεται στα μεταγραφικά ζητήματα, ο Δικέφαλος μαζί με τους Γιούνγκ Μπόις, την Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες από την Ευρώπη, ενδιαφέρονται για τον Γάλλο, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, βραχύσωμο εξτρέμ.

Ο Οκού κάνει φέτος εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λωζάνης, στην δεύτερη κατηγορία του ελβετικού ποδοσφαίρου, με 16 γκολ και έξι ασίστ, όντας ένας εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο πρόβλημα σε Άρη πριν την ΑΕΚ - Εκτός κι άλλος βασικός μετά τον Πάλμα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags