Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: Χαμός για Δουβίκα μετά τα 22 γκολ με την Ουτρέχτη - Πάει για μεταγραφάρα - Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι!
| 2023-06-10 16:43:00

Χαμός για Δουβίκα μετά τα 22 γκολ με Ουτρέχτη - Πάει για μεταγραφάρα - Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι!

Sportdog Team
Χαμός για Δουβίκα μετά τα 22 γκολ με Ουτρέχτη - Πάει για μεταγραφάρα - Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι!

Η φετινή απίθανη σεζόν του Έλληνα επιθετικού στην Ολλανδία αναμένεται να του αποφέρει και το επόμενο μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Τάσου Δουβίκα το καλοκαίρι από την Ουτρέχτη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Ο 23χρονος επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με 19 γκολ, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ουτρέχτης πέτυχε 22 γκολ και είχε 4 ασίστ σε 38 ματς.

Την τρομερή αυτή σεζόν αναμένεται να εξαργυρώσει με μεταγραφή ο διεθνής φορ, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Ουτρέχτη, καθώς οι προσφορές από διάφορα κλαμπ είναι αρκετές.

 

«Αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις στην Ουτρέχτη. Ο πρώτος σκόρερ Τάσος Δουβίκας αναμφίβολα ανήκει σ' αυτή την κατηγορία και έχει εμφανιστεί στα ραντάρ σε διάφορα κλαμπ», αναφέρει χαρακτηριστικά το ολλανδικό σάιτ «fcupdate.nl» που ειδικεύεται σε μεταγραφικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το «nu.nl» που αναφέρει: «Με τον ερχομό του γηγενή από την Μπρέντα, Σεούντγιενς η Ουτρέχτη φαίνεται να προετοιμάζεται για την αποχώρηση αρκετών παικτών. Ο επιθετικός Μπας Ντοστ, όπως και ο μέσος Σάντερ Φαν Ντε Στρικ έχουν συμβόλαια που λήγουν, ενώ μεταγραφή αναμένεται να κάνει και ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Αναστάσιος Δουβίκας».

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών η Ουτρέχτη αναμένεται να ζητήσει πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Έλληνα άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοκόριν για μεγάλη ελληνική ομάδα - Έρχεται για να παίξει στην Ευρώπη - Τεράστια έκπληξη με Ανσαριφάρντ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags