Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Πάγωσαν" στην Εθνική με Ιωαννίδη - Εκτός Εθνικής με πρόβλημα - Κάλεσε... κομμένο ο Πογιέτ
| 2023-06-13 23:29:00

"Πάγωσαν" στην Εθνική με Ιωαννίδη - Εκτός Εθνικής με πρόβλημα - Κάλεσε... κομμένο ο Πογιέτ

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στην Εθνική με Ιωαννίδη - Εκτός Εθνικής με πρόβλημα - Κάλεσε... κομμένο ο Πογιέτ

Με ένα σημαντικό απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Γαλανόλευκης μιας και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε και αποχώρησε πριν την ολοκλήρωσή της.

Εθνική Ελλάδας: Αντίστροφη μέτρηση για τη Γαλανόλευκη ενόψει του αγώνα των προκριματικών με την Ιρλανδία όμως η προπόνηση της Τρίτης (13/06) είχε ένα απρόοπτο για τον Γκουστάβο Πογέτ που αποχώρησε τραυματίας και λίγο αργότερα τέθηκε εκτός αγώνων με Ιρλανδία και Γαλλία, με τον Τάσο Δουβίκα να καλείται στην θέση του.

Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Ιωαννίδης δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και αποχώρησε, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να αναγκάζεται να τον κόψει από την αποστολή της Γαλανόλευκης, μιας και μετά τις εξετάσεις που έγιναν φάνηκε ότι δεν θα είναι διαθέσιμος και στην θέση του κλήθηκε ο επιθετικός της Ουτρέχτης. Την ίδια στιγμή ο Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης όμως ο Μπουχαλάκης συνέχισε το ατομικό και όπως έχει γίνει γνωστό η Εθνική Ελλάδας την Τετάρτη (14/6) θα κάνει προπόνηση στην OPAP Arena.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟ - Υπογράφει Αμερικανός με... εντολή Μπαρτζώκα - "Οκ" οι Αγγελόπουλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags