Facebook Pixel Τον έδιωξε ο πόλεμος με την Original;
| 2012-01-20 17:45:00

Τον έδιωξε ο πόλεμος με την Original;

Τον έδιωξε ο πόλεμος με την Original;

Παρελθόν αποτελεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτηση του στον Σταύρο Αδαμίδη και τη γνωστοποίησε μέσω επιστολής, επικαλούμενος για την αποχώρησή του... προσωπικούς λόγους. Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι; Διαβάστε τον σκύλο.


Από την αρχή που ανέλαβε πόστο στην ΑΕΚ ο Γιώργος Κωνσταντινίδης η... πρόσληψη του δεν έκανε γκελ στους οργανωμένους φιλάθλους, αφού είναι γνωστό ότι ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης έχει... παναθηναϊκές πεποιθήσεις ενώ στο παρελθόν υπήρξε και στέλεχος της “πράσινης” ΠΑΕ. Η κόντρα βέβαια αναπτύχθηκε στη συνέχεια, όταν στο επίσημο σάιτ της Original οι οργανωμένοι έριχναν βέλη στον Κωνσαντινίδη με χαρακτηρισμούς όπως “διορισμένος και περιφερόμενος βάζελος”.

Τις τελευταίες ημέρες οι αιχμές ήταν εντονότερες. Μάλιστα την Πέμπτη, μια μέρα πριν την παραίτησή του, ο Κωνσταντινίδης άφησε με έμμεσο τρόπο ειρωνικό σχόλιο για την Original στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

«Εραστές του τίποτα, της κονόμας και των βαρέων λόγων, έχετε μάθει να ζείτε μέσα από τις ζωές των άλλων. Πλέον σας ξέρουν όλοι», έγραψε το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι φως φανάρι λοιπόν ότι ο πόλεμος με την Original είναι οι προσωπικοί λόγοι που επικαλείται ο Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags