Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο πρώτο Υβριδικό Συνέδριο και τρίτο της σειράς Football 360 Summit που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου από τις εκδόσεις Sportbook σε συνεργασία με τη Boussias στην ΟΠΑΠ Αρένα και διαδικτυακά.

Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες και 20 κορυφαίοι ομιλητές από 8 χώρες παρευρέθηκαν προκειμένου να συζητήσουν τις νέες τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τo συνέδριο χωρίστηκε σε 5 ενότητες με πολύπλευρη θεματολογία όπως ανάλυση και τεχνολογικά μέσα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μεθοδολογία προπόνησης, προπονητής και τεχνικοί διευθυντές, wellbeing στο ποδόσφαιρο και φυσική κατάσταση.

Στο συνέδριο δυναμικό παρών έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της ποδοσφαιρικής σκηνής, όπως ο Φερνάντο Σάντος,  ο Άντονι Μπομπίν, ο Γκάβιν Στράχαν, ο Ντάνιελ Παρνέλ, ο Ευθύμης Κυπριανού, ο Λεωνίδας Παπαδάκης και άλλοι καταξιωμένοι προπονητές, επιστημονικοί συνεργάτες και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων.

Τις ενότητες του συνεδρίου συντόνισαν μεγάλα ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας, όπως ο Βασίλης Σαμπράκος, η Μαρία Ζαφειράτου, ο Αποστόλης Λάμπος και ο Γιώργος Μανταίος.

Η ημέρα, εκτός των υπέροχων και διαδραστικών παρουσιάσεων  περιλάμβανε περιήγηση στους χώρους της υπερσύγχρονης ΟΠΑΠ Αρένα, συζήτηση μεταξύ των ομιλητών, των χορηγών και του κοινού καθώς και γεύμα στο Βυζαντινό εστιατόριο με θέα το γήπεδο.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συνεργασία μας και την ενοικίαση των χώρων της ΟΠΑΠ Αρένα, το κοινό μας για την ένθερμη στήριξη, καθώς και όλους τους χορηγούς μας για τους οποίους θα επανέλθουμε με ειδικό αφιέρωμα.