Facebook Pixel Euro Κ21: Μεγάλη πρόκριση για Πορτογαλία με λυτρωτή Ντάντας στο 89’! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-27 21:27:00

Μεγάλη πρόκριση για Πορτογαλία με λυτρωτή Ντάντας στο 89’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη πρόκριση για Πορτογαλία με λυτρωτή Ντάντας στο 89’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους «8» του Euro K21 μαζί με την Γεωργία προκρίθηκε μετά από ένα τρομερό ματς η Πορτογαλία με τον Τιάγκο Ντάντας να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 89' (2-1), αφήνοντας εκτός συνέχειας το Βέλγιο.

Euro Κ21: Έφυγε για τους «8» με Ντάντας οδηγό η Πορτογαλία! Οι Ίβηρες με πρωταγωνιστή των μέσο του ΠΑΟΚ που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 89' διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, σόκαραν το Βέλγιο αφήνοντας το εκτός συνέχειας και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού!

 

Ματσάρα στην Τιφλίδα με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τους Πορτογάλους να ακολουθούν στα νοκ-άουτ την τρομερή Γεωργία που παρότι έμεινε στο 1-1 με την Ολλανδία, πήρε την πρωτιά του ομίλου. Την Αγγλία θα αντιμετωπίσει στους «8» η ομάδα του Ντάντας, περιμένει αντίπαλο από τον τρίτο όμιλο η Γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπακαγιόκο σε μεγάλη ελληνική ομάδα - "Έκοψε" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς για ΠΑΟ!

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό στο «Μικέιλ Μεσκί» με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε με τους Πορτογάλους να πιέζουν και τον Ζοάο Νέβες να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ στο 56' ανοίγοντας το σκορ.

Ο προπονητής του Βελγίου προχώρησε σε αλλαγές αντικαθιστώντας τον Ραμαζανί με τον Φέρτενσεν στο 61'. Ο ταλαντούχος στράικερ, τέσσερα λεπτά αργότερα με εξαιρετική κίνηση τρύπωσε στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι δύο ομάδες προφύλαξαν την άμυνα τους και σε μια ανύποπτη φάση η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτι από το μαρκάρισμα του Ντεμπάστ. Ο Ντάντας ανέλαβε την εκτέλεση λυτρώνοντας την Πορτογαλία για το τελικό 2-1.

 

Την ίδια στιγμή, η Γεωργία έπαιρνε το προβάδισμα απέναντι στην Ολλανδία στο 42ο λεπτό με σκόρερ τον Νταβιταϊσβίλι για το 1-0 που έμοιαζε με μισή πρόκριση.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι «οράνιε» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Τέιλορ να εκτελεί με διαγώνιο σουτ τον Μαμαρντασβίλι για το 1-1 το οποίο έμεινε ως το τέλος και επικύρωσε την παρουσία των Γεωργιανών στην οκτάδα.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags