Facebook Pixel Η ομάδα από το εξωτερικό που ανακοίνωσε 2 Έλληνες ποδοσφαιριστές
| 2023-07-17 23:58:00

Η ομάδα από το εξωτερικό που ανακοίνωσε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές

Sportdog Team
Η ομάδα από το εξωτερικό που ανακοίνωσε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές

Η ισπανική ομάδα απέκτησε 2 Έλληνες άσους!

Κίνηση... ματ με 2 Έλληνες παίκτες έκανε η Οσασούνα. Την Κυριακή (16/7) ήταν ο Νίκος Μιχελής που άνοιξε τον χορό και τη Δευτέρα (17/7) ο Δημήτρης Σταματάκης ακολούθησε.

Ο πρώτος από τη στιγμή που έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει επιλέξει να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Μίλαν, Βίλεμ και Μιραντές ήταν οι επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του, ενώ για την επόμενη σεζόν θα παίξει στη δεύτερη ομάδα της Οσασούνα ως δανεικός. Ο 22χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 16 συμμετοχές με τη Μιραντές στη La Liga 2 και προφανώς τώρα «κατεβαίνει» κατηγορία για να κάνει μία γεμάτη χρονιά και να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.

Μία μέρα μετά τη σκυτάλη από τον Μιχελή πήρε ο Σταματάκης. Εκείνος από τους μικρούς του Ατρομήτου έκανε το βήμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Ελντένσε και μαζί της έπαιξε μόλις σε εννιά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 20χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και για την επόμενη διετία θα παίζει στην Οσασούνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags