Facebook Pixel Οριστικό: Αγόρασε παίκτη από την Άρσεναλ ο Μαρινάκης!
| 2023-08-09 22:24:00

Οριστικό: Αγόρασε παίκτη από την Άρσεναλ ο Μαρινάκης!

Sportdog Team
Οριστικό: Αγόρασε παίκτη από την Άρσεναλ ο Μαρινάκης!

Σημαντική ενίσχυση με μία ακόμα μεταγραφή από τον λονδρέζικο σύλλογο...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ από την Άρσεναλ με τον Αμερικανό διεθνή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (9/8) οι δύο σύλλογοι.

 Δεν δόθηκαν οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Φόρεστ θα πληρώσει επτά εκατομμύρια λίρες για τον Τέρνερ  συν τρία εκατομμύρια σε μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση.

 Ο 29χρονος έχει 32 συμμετοχές από το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2021 και επίσης ήταν αρχηγός των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια  του Gold Cup CONCACAF φέτος. Κέρδισε αυτό το τουρνουά το 2021 και το CONCACAF Nations League 2023.

 Ο Τέρνερ, που πήγε πέρυσι στην Άρσεναλ ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Άαρον Ράμσντεϊλ και έκανε επτά εμφανίσεις.

 «Όταν άκουσα ότι υπήρχε ενδιαφέρον να με φέρουν εδώ, ένιωσα σωστό για την οικογένειά μου, ένιωσα σωστό όταν ο μάνατζέρ μου, μου μίλησε για αυτό και αισθάνομαι ότι είναι η σωστή κίνηση για μένα αυτή τη στιγμή», είπε ο Τέρνερ.

 Η Άρσεναλ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τέρνερ με τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags