Νεφελώδες παραμένει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος παραμένει εκτός πλάνων της Παρί Σεν Ζερμέν για τη νέα σεζόν. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η απόφαση των Παριζιάνων να μην τού επιτρέψουν να πάρει μέρος στη media day, όπου οι ποδοσφαιριστές βγάζουν τις επίσημες φωτογραφίες για την εγγραφή τους στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όσο ο Γάλλος άλλωστε αρνείται να ανανεώσει, στο Παρίσι κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ωθήσουν στην πόρτα της εξόδου και στην... αγκαλιά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και μπορεί την ίδια ώρα στην Ισπανία να τονίζουν πως οι Μερένγκες προς το παρόν δεν έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, όμως οι τελευταίες δηλώσεις του Τόνι Κρόος για... χελώνες πυροδότησαν τις φήμες που θέλουν τον 24χρονο να οδεύει προς τη Μαδρίτη.

«Πήρα έναν νέο σκύλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, προτού ερωτηθεί αν ενδιαφέρεται και για χελώνες με σαφείς υπαινιγμούς για την υπόθεση του Μπαπέ.

«Δεν τις έχουμε ξεχάσει. Δεν είναι εδώ ακόμα, αλλά παραμένουν μέρος του σχεδιασμού. Νέος σκύλος δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται οι χελώνες. Αυτό είναι ξεκάθαρο, θα έρθουν».

Σε αυτό το σημείο και για όσους... μπερδεύτηκαν πρέπει να αναφέρουμε πως στην Ισπανία ιδίως ο Κιλιάν Μπαπέ αναφέρεται ως «χελώνα», με το χαρακτηριστικό emoji του ερπετού συχνά - πυκνά να κάνει την εμφάνισή του στα social media.