Facebook Pixel Απίστευτο κράξιμο Γιοβάνοβιτς! Τον άκουσε όλο το γήπεδο – Χάλασε τη σούπα 11άτος παίκτης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-08-10 00:21:00

Απίστευτο κράξιμο Γιοβάνοβιτς! Τον άκουσε όλο το γήπεδο – Χάλασε τη σούπα 11άτος παίκτης (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο κράξιμο Γιοβάνοβιτς! Τον άκουσε όλο το γήπεδο – Χάλασε τη σούπα 11άτος παίκτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν του έβγαινε τίποτα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ και τα άκουσε από τον προπονητή του την ώρα του αγώνα.

Απίστευτο κράξιμο έριξε ο Γιοβάνοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μαρσέιγ, στη Λεωφόρο. Τον άκουσε όλο το γήπεδο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ας προηγείτο η ομάδα με 1-0.

Στο 95’ ο Τσέριν έκλεψε σε καλό σημείο, αλλά έδωσε πολύ δυνατή μπαλιά για τον Μαντσίνι, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει στη φάση και να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Τότε ο Σέρβος τεχνικός ξέσπασε και έκραξε τον Σλοβένο για την αποτυχημένη ενέργειά του.

 

Και ο Μαντσίνι όμως δεν ήταν και ο καλύτερος σε αυτό το ματς.

Ξεκίνησε βασικός, εξάλλου για αυτό αποκτήθηκε την περσινή σεζόν! Στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ όμως έμοιαζε λες και ήταν θολωμένος.

  • Στο 29’ έκανε λάθος σε επικίνδυνο σημείο, ευτυχώς για την ομάδα του, πρόλαβε και διόρθωσε…
  • Στο 53’ ο Βαγιαννίδης του έκανε εξαιρετικό γύρισμα, ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση. Αλλά έπιασε αέρα και σπατάλησε την ευκαιρία, δείχνοντας πως ήταν συγκεντρωμένος.
  • Στο 57’ ο Χουάνκαρ πασάρει από αριστερά, ο Βιλένα κάνει ωραία προσποίηση και αφήνει τη μπάλα να πέρασει και φτάνει στα πόδια του. Αντί να πιάσει μονοκόμματο σουτ, προτιμά να ντριπλάρει και να δοκιμάσει γυριστό σουτ, το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Το γράψαμε και σε σχετικό άρθρο, έτρεξε, πάλεψε, προσπάθησε, αλλά στερήθηκε ουσίας, ίσως περισσότερης ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια, γιατί η εικόνα του δεν ήταν αρνητική. Αλλά ούτε και θετική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags