Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: "Καμία τύχη η Μαρσέιγ με Παναθηναϊκό - Ούτε με Βίλας Μπόας τέτοια τραγωδία - Κράζουν τον... Μιτσελίνο"!
| 2023-08-10 20:01:00

"Καμία τύχη η Μαρσέιγ με Παναθηναϊκό - Ούτε με Βίλας Μπόας τέτοια τραγωδία - Κράζουν τον... Μιτσελίνο"!

του Γιώργου Κτενά
"Καμία τύχη η Μαρσέιγ με Παναθηναϊκό - Ούτε με Βίλας Μπόας τέτοια τραγωδία - Κράζουν τον... Μιτσελίνο"!

Σκληρή κριτική στη Γαλλία, δεν έχουν υπομονή οι οπαδοί. Η νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η εικόνα των Μασσαλών προβλημάτισε τόσο τον γαλλικό Τύπο όσο και τους φιλάθλους που ανησυχούν ιδιαίτερα ενόψει της ρεβάνς.

Παναθηναϊκός: Στην κριτική που έχει αναπτυχθεί στη Γαλλία μετά το παιχνίδι των Πράσινων με τη Μαρσέιγ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Μιχάλης Σινάκος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Ligue 1.

Τόσο οι οπαδοί τού γαλλικού συλλόγου όσο και ο Τύπος της χώρας έχουν βγάλει ήδη το παρατσούκλι "Μιτσελίνιο" στον Μαρθελίνο, καθώς η εμφάνιση στη Λεωφόρο ήρθε ως συνέχεια της μέτριας εικόνας που είχε η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας - Και θύμιζε την απόδοση που είχε η Μαρσέιγ όταν είχε στην άκρη τού πάγκου της τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε και στο κλίμα που μπορεί να υπάρξει στο Βελοντρόμ, στη ρεβάνς ανάμεσα στα δύο κλαμπ, καθώς οι οπαδοί τής γαλλικής ομάδας μπορεί να αρχίσουν τις αποδοκιμασίες αν το παιχνίδι δεν πάει καλά για εκείνους.

Προφανώς προκύπτει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το σκορ τού πρώτου αγώνα και να πάει στη Γαλλία με τις πιθανότητες υπέρ του για την πρόκριση, καθώς η Μαρσέιγ φαίνεται ότι δεν είναι στην καλύτερή της περίοδο αυτό το διάστημα. 

"Μιτσελίνο κόντρα στον Παναθηναϊκό - Τότε θα κράξουν τη Μαρσέιγ οι οπαδοί της - Από την εποχή του Βίλας Μπόας"

"Ο Τύπος στη Γαλλία ασκεί σκληρή κριτική, επισημαίνοντας ότι αν παίξει έτσι και στη ρεβάνς δεν έχουν καμία τύχη. Και οι οπαδοί της Μαρσέιγ, όμως, είναι ήδη στις επάλξεις. Έγιναν μεγάλα λάθη σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γαλλία, ενώ αναφέρουν ότι δεν έπρεπε ο Μαρθελίνο να βάλει στην 11άδα όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μαζί. Ήταν ανέτοιμη η ομάδα και ο Μαρθελίνο έχει στο επιπεδο του Μίτσελ ήδη, δηλαδή όταν η Μαρσέιγ ήταν μια αγωνιστική τραγωδία. Μιτσελίνο βαφτίστηκε μέσα σε ένα παιχνίδι, αν και δεν είχε καλή παρουσία ούτε στα φιλικά της προετοιμασίας", ανέφερε αρχικά ο Μ. Σινάκος μέσω του sportdog.

Μπορεί το κλίμα στην κερδίκα να γυρίζει μπούμερανγκ στη Μαρσέιγ;

"Αν γίνει 0-1 το σκορ και δεν τρέχουν οι παίκτες της, δεν πιέζουν κ.λπ. θα γυρίσει μπούμερανγκ το κλίμα στην κερκίδα. Μπορεί να πάει ο κόσμος με αρνητική διάθεση στο γήπεδο, γενικά ο κόσμος της Μαρσέιγ δεν έχει υπομονή".

Εσένα ποια είναι η άποψή σου για το παιχνίδι;

"Είναι τραγωδία η Μαρσέιγ, έχω να την δω τόσο κακή από την εποχή του Βίλας Μπόας. Δεν λειτουργεί τίποτα, πίσω άφησε τον καλύτερο στόπερ εκτός 11άδας ενώ και μπροστά ο Ομπαμεγιάνγκ δεν φάνηκε σε καλή κατάσταση".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags