Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή φαίνονται καρέ - καρέ στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και βάσει αυτά αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη φονική επιδρομή των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας.

To Star φέρνει στη δημοσιότητα το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές στη διάρκεια των ερευνών τους. Στο πιο σοκαριστικό στιγμιότυπο, από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου μπροστά από το οποίο κατέληξε ο Μιχάλης Κατσουρής, φαίνεται ο 29χρονος να κινείται τραυματισμένος με το κράνος του στα χέρια. 

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Μιχάλης καταρρέει καθώς από την ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορεί να ισορροπήσει. Άγνωστο άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως δεν τα καταφέρνει. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Star, στην Αστυνομία εκτιμούν πως ο δολοφόνος του φαίνεται στα βίντεο και ότι βρίσκεται στο γκρουπ των πρώτων 30 που βρέθηκαν σήμερα στην Ευεελπίδων για να απολογηθούν!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ: