Ο πρώην επικεφαλής των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντένις Σέλερ «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση, όπου φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί πως ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη είναι οπαδός της ΑΕΚ!

«Οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού και Bad Blue Boys είναι αθώοι. Ο δολοφόνος είναι ένας οπαδός της ΑΕΚ και για αυτό ο τραυματίας άνδρας, ο οποίος φορούσε την μπλε φανέλα δεν ήθελε να μεταφερθεί στα επείγοντα. Το αναφέρει και το πόρισμα της αστυνομίας, το είπε ο δικηγόρος των Bad Blues Boys. Οι πληροφορίες είναι από έναν BBBπου κατάφερε να έρθει σε επαφή με τους γονείς του. Ένας δεύτερος BBB που κρατείται επιβεβαιώνει τα νέα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα ο Σέλερ «κατέβαζε» το ποστάρισμά του στα social media. 

Νουλέζας: «Πιστεύω ότι ο δολοφόνος είναι Έλληνας, άλλα δεν μπορώ να ισχυριστώ πως είναι οπαδός της ΑΕΚ»

Ο Έλληνας δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις συλληφθέντες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως ο 29χρονος δολοφονήθηκε από Έλληνα και όχι Κροάτες χούλιγκανς, διαψεύδοντας ωστόσο τα σενάρια που ανακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Κροατία σχετικά με την εμπλοκή οπαδού της ΑΕΚ στη δολοφονία.

«Δεν έχω ακούσει τέτοιους ισχυρισμούς από τους πελάτες που εκπροσωπώ. Η άποψη μου, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για Έλληνα δολοφόνο, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ. Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση», σχολίασε στην ιστοσελίδα 24sata.