Μετά το επιβεβαιωμένα, υπαρκτό ενδιαφέρον της Μίλαν για τον διεθνή 20χρονο, κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, και ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν αποκλείεται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του με προορισμό τη Μπολόνια. 

 Κι ενώ η περίπτωση Κουλιεράκη μοιάζει δύσκολη, γιατί η Μίλαν δεν προσφέρει περισσότερα από 10εκ. ευρώ, δηλαδή αρκετά μακριά απ’ όσα ζητάει ο ΠΑΟΚ, εκείνη του Παυλίδη φαίνεται περισσότερο «ζεστή» με την έννοια ότι η Μπολόνια, μετά την πώληση του Αρναούτοβιτς στην Ίντερ, αλλά και του Ολλανδού Σχάουτεν στην Αϊντχόφεν έχει άμεσα τα 15εκ. ευρώ που ζητάει η Άλκμαρ για την παραχώρηση του 24χρονου σέντερ- φορ που έχει ήδη βαπτιστεί από τον τοπικό Τύπο ως ιδανικού «άντι- Αρναούτοβιτς».

 Διεθνής από το ’10, όταν είχε κληθεί από τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Ολλανδό Τζον Φαν’τ Σιπ, ο Παυλίδης μπορεί να γεννήθηκε στη Θεσσαλόνικη, αλλά δεν πρόλαβε ν’ αγωνιστεί ποτέ σ’ επαγγελματικό επίπεδο, στην Ελλάδα αφού μπήκε από μικρός στις Ακαδημίες της Μπόχουμ παίζοντας ύστερα στη 2η ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά επίσης ως δανεικός στη 2η της ολλανδικής Βίλιεμ και το ’21 αποκτήθηκε από την Άλκμαρ.

 Στις δύο τελευταίες σεζόν, σε 91 παιχνίδια πέτυχε 47 γκολ, ενώ με την Ελλάδα έχει 6 γκολ σε 31 αγώνες. Στην περίπτωση που τελικά αποκτηθεί από τη Μπολόνια, θα είναι ο 9ος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα των Rossoblu’ μετά τους Ζαγοράκη, Οικονόμου, Χριστοδουλόπουλου, Τοροσίδη, Μώρα, Κονέ, Κυριακόπουλο και Λυκογιάννη.